• SHR-bloggen

Anine Bings bästa skönhetstips!


Anine är känd för de flesta som en vansinnigt vacker modell med personlighet. Anine har även ett band som heter Kill your Darlings, är bloggare på mama.se samt att hon är konstnär. Anine är slående vacker tycker jag med hennes uttrycksfulla ansikte och karakteristiska drag. Att hon dessutom är varm och jordnära som person gör henne ännu vackrare.

När jag träffade Anine passade jag på att göra en intervju med henne om hennes bästa skönhetstips. Tänkte att jag med Anines hjälp skulle sprida lite härlig glamour denna vecka i SHR -bloggen.

Bjuder er även på lite bilder på Anine från vår plåtning!


Mitt liv är härligt 🙂 Jag vaknar varje dag och tittar ut genom fönstret och möts av fint väder.. Det är lycka.. Hur gör du för att alltid se så fräsch ut trots litet barn och kanske en hel del sömnlösa nätter?

För det första har jag kanske haft tur, min dotter Bianca sover bra på nätterna. Så det blir inte så många sömnlösa nätter. Sen behöver man ju inte sunka ihop bara för att man blivit mamma. Det är så enkelt att sätta på sig lite rouge eller mascara. Det behövs inte så mycket för att komma ur sunkträsket 🙂 Kan du dela med dig av lite backstage tips för att få en perfekt hy?

Rengöring och bra krämer är SÅ viktigt. Jag tvättar mitt ansikte med en bra rengörande tvätt morgon och kväll. Sen tar jag alltid avslutande ansiktsvatten. Jag använder också ögonkräm morgon och kväll – viktigt nu när man snart fyller 30. Har även några underbara serum jag inte kan leva utan. Ett vitamin A som jag använder på kvällen och ett Serum C som jag använder på dagen. Jag avslutar alltid med att smörja in ansiktet med en underbar kräm med anti-age effekt. Bästa modellmakeup-knepet?

Sminka dig naturligt. För mycket smink ser bara kakigt och smutsigt ut. Satsa på en foundation som täcker lagom. D.v.s., en som inte sitter som en tjock kaka på huden. Lite solpuder på det och avsluta med lite kajal på insidan av franskanten och maskara. Så gillar jag att sminka mig.

Peelar ansiktet och applicerar en uppstramande kräm… Det brukar hjälpa mig att få fin lyster och glow. Går du till en hudterapeut? I så fall, vad brukar du göra för behandlingar?

Tyvärr inte. Jag hinner verkligen inte. Antingen jobbar jag annars är jag ju med Bianca. Tyvärr finns det inte tid just nu. Men ibland går jag på pedikyr. Det är skönt + att det är viktigt att ha fina fötter när man nästan alltid går i sandaler här i LA. Har du sådär naturligt vackra ögonbryn eller berätta för oss hur man får dina ögonbryn?

Jag har naturligt tjocka ögonbryn. Det är faktiskt min man som fixar dom åt mig.. haha.. Han tyckte det var sååå onödigt att gå till stället i Beverly Hills som tog 60 dollar för att plocka. Så han sa att han kunde göra ett minst lika bra jobb.. Och han lyckas rätt bra… 🙂 Skönt – nu kan jag lägga dom extra pengarna på sköna krämer.

Jag är ingen som springer runt med massa produkter i handväskan, jag gör i ordning mig hemma och sen sitter allt som det ska hela dagen. Men handkräm kanske slinker ner i väskan då o då.

———————————————–

Kram Annica

#AnineBing #AnnikaForsgren #skönhetstipsfrånaninebing #skönhetstipsfrånfotomodell

2 visningar

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.