• SHR-bloggen

AVANCERAD HUDVÅRD FRÅN BIODROGA


– BIODROGA MD-

BIODROGA MD är en ny fristående produktserie från BIODROGA. Den är framtagen med hjälp av en mycket välrenommerad läkare och får endast säljas på och av hudvårdssalonger, dermatologer, läkare och plastik/estetiska kliniker. Produkterna är rena och högeffektiva och genom optiska 3D tester av huden visar de enastående resultat. Rengöringskonceptet bygger på en daglig rengöring i 3 steg: Cleansing Milk, Skin Lotion och Skin Refining Peeling som är en AHA-peeling som används varje kväll, året om. Fukt, Anti-Age och lugnande vård för den hyperkänsliga huden är hudvårdsserier som ingår i BIODROGA MD.


Det finns ett väl utvecklat behandlingskoncept som ger maximal effekt på huden. Behandlingarna baseras på kunskap från akupressur och akupunktur i kombination med den senaste forskningen av avancerad hudvård. Det kommer inom snar framtid lanseras fler, mycket effektiva behandlingar.

Produkterna i BIODROGA MD innehåller bland annat rena växtämnen och bioteknologiska ämnen som är mycket hudvänliga men ändå högeffektiva. Serien är helt fri från mineraloljor, emulgatorer, parabener, PEG, färgämnen och syntetiska doftämnen.  Läs gärna mer om BIODROGA MD på www.biodroga.se eller på facebook – sök på Biodroga Sverige.

Vi lottar ut 3 stycken Perfect Hydration 24-hour Care!


Nu har Du chansen att vinna Perfect Hydration 24-hour Care som är en underbar, fuktigvande ansiktscreme värde 650:-. Det enda Du behöver göra är att svara på frågan:

– Varför vill just Du pröva BIODROGA MD? Svara i kommentarsfältet nedan. Du måste ange en giltig e-postadess.

– Dela gärna detta blogginlägg med dina vänner, på Facebook, Twitter eller annan social media som du använder!

Lycka till!

Tävlingen avslutas söndagen den 2 december kl. 23:59. Vinnarna kommer att kontaktas via e-post och har sedan 3 dagar på sig att svara med sin hemadress och mobilnummer. Tävlingen är öppen för boende i Sverige eller med möjlighet att ta emot paket i Sverige.

Vi tackar Beauty International som sponsrar med vinsterna i denna tävling!

#medic #skinlotion #perfecthydration24hourcare #skincare #cleansingmilk #facebook #hudvård #biodroga #tävling

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.