• SHR-bloggen

“-Dåligt sminkljus är oftast…

…riktigt katastrofalt.”

Bra ljus när man sminkar sig kan vara ett problem. Många står i badrummet med dåligt ljus, gult lamp­sken eller blå ljusrörsbelysning. Resultatet blir tyvärr ofta att man väljer fel färger eller sminkar sig för mycket. Makeupartister vet naturligtvis om detta och har alltid ett perfekt varmt dagsljus när de arbetar i sin sminkloge eller salong.

Vi har tagit fasta på detta och tagit fram en sminkspegel med perfekt ljus att ha hemma. Den är fram­tagen i samarbete med makeupartister och skönhetsbloggare som fått vara med och komma med åsikter under hela utvecklingsfasen.


Makeupfriend finns i tre modeller – lackad svart träram, lackad vit träram och träram med svart konstskinn och vit söm. Den har utfällbart stöd för att stå på ett bord samt upphängning för vägg. Dimmer som ger både optimal sminkbelysning eller mysigt stämningsljus. Spegeln är godkänd och har både CE­märkning och RoHS.

Den säljs på Designtorget och i vår webshop: makeupfriend.se. Webshopen bjuder på fri frakt t o m 2012­12­31 (värde 180 kr.) Pris 1 595 kr. För mer information ring Peter Wester 070 742 33 14, eller besök http://www.makeupfriend.se

#makeup #CEmärkning #braljustillmakeup #Makeupfriend #sminkbelysning #spegel #RoHS #Designtorget #stämningsljus #makeupartist

4 visningar

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.