• SHR-bloggen

DRÖMMAR

Text: Kicki Kamskog

 Jag ligger på en strand i Grekland och lever min dröm. Eller, var det så här jag ville att mitt liv skulle bli.Jag VET att jag borde skriva om solprodukter eller nåt, men jag får inte till orden riktigt när jag ska skriva då. Men Ni har nog också kanske vant Er nu, att jag skriver mer om, livet. Beträffande solprodukter, så skrev Annica på skincity/hudspecialisten ett superbra inlägg om det, rekommenderas varmt. När jag var liten pratade alltid mina föräldrar om att flytta utomlands, jag bara väntade på att dom skulle köpa eller hyra det där huset, såg det nästan framför mig.Skulle alla drömma om att jobba utomlands och ligga på en strand i Grekland på sina lediga dagar så skulle ju inte alla få plats. Så jag menar absolut inte att mina drömmar är dom rätta att följa, nej var och en måste följa sina. Och jag menar inte heller att bedöma andras livsval, allra minst mina älskade, saknade föräldrar. Men ibland tror iallafall jag, att man måste lyssna till sig själv, vara lite egoistisk helt enkelt och lyssna på vad just min dröm handlar om. Min var efter ett hektiskt arbetsliv med mycket stress att få leva ett lugnare liv, på en plats som bjuder på möten med människor, nya kulturer, värme, ett jobb som jag verkligen gillar. Och jag möter ju här, också personer som iallafall delar drömmen om att få arbeta utomlands dvs likasinnade. Och dom lämnar sina trygghetszoner, pojkvänner, flickvänner, föräldrar och kompisar för att leva just sin dröm, att iallafall våga lita till att det här vill jag iallafall prova. Men som i riktiga livet så är ju inte heller alla drömmar helt lätta och tydliga att förstå. Men att vi iallafall försöker göra verklighet av drömmarna, det är iallafall viktigt för mig!

Så, vare sig det gäller att resa, plugga, byta jobb, flytta ja precis vad som helst, våga gör verklighet av dina drömmar. För dit dom för dig,där uppstår också möten med människor som du kanske inte annars skulle ha mött, och det kan ju vara riktigt trist. Med det önskar jag Er en härlig sommar, och skulle någon av Er ha vägarna förbi Makrigialos på Kreta, lova att komma och säg Hej!

Kram Kicki PS Var det det här livet jag drömde om? JA! Och andra drömmar har ju redan slagit in, kärlek, barn, familj bara för att nämna några! Så livet och drömmarna förändras ju också efter livets gilla gång.


SHR – den självklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. Vi står för lärande, kvalitet och status.

#jobbautomlands #familj #Grekland #kärlek #trygghetszoner #Spa #drömmar #KickiKamskog

2 visningar

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.