• SHR-bloggen

Euro Lash 2019

Text: Nathalie Koverman

Hud & Kosmetik ska vara den självklara mötesplatsen för alla som arbetar i skönhetsbranschen. Därför är vi otroligt glada att få vara arenan för: European Lash Championship – EuroLash 2019


Eurolash välkomnade nationella och internationella tävlingsdeltagare till Hud & Kosmetik. I samarbete med SHR presenterades två fullspäckade dagar med tävlingar, inspirerande mässa och avslutningsvis en prisutdelning för att bland annat kora tävlingens Top Lash Artist.

  1. Vi i Team Euro Lash är mycket stolta över hur bra tävlingen blev, den överträffade alla förväntningar! Vi är så otroligt glada och tacksamma att vi fått möjligheten att ha tävlingen på Hud & Kosmetikmässan. Så roligt att så många deltog och att många var med och sponsrade till tävlingen. Stort tack till alla som medverkade på något vis!


2019 års upplaga av Eurolash bjöd på 5 olika tävlingskategorier:

TOP LASH ARTIST Euro Lash 2019 


Lash Lift Här tävlar alla i en och samma tävlingsklass, oavsett erfarenhet.

1:a Moa Perez 2:a Maine Johansson 3:a Evelina Nylén

Classic Master

1:a Alexandra Carlström 2:a Karolina Berger 3:a Tennia Mostafa

Classic Expert

1:a Josefin Foxman 2:a Emma Klasson 3:a Angelica Hermansson

Nude look 2D/3D Master

1:a Alexandra Nguyen Sidbäck 2:a Sofie Wu 3:a Evelina Nylén

Nude look 2D/3D Expert

1: Emma Klasson 2:a Oanh Vu Kaalhøj 3:a Josefin Foxman

Volume 4D+ Master

1:a Muna Hamid 2:a Fanny Almlöf 3:a Alexandra Nguyen Sidbäck

Volume 4D+ Expert

1:a Emma Klasson 2:a Li Thurfjell 3: Pernilla Johansson

Fantasy (online tävling) – tema Disney Här tävlar alla i en och samma tävlingsklass, oavsett erfarenhet.
Master eller Expert?

Master Med 2 års erfarenhet menas att det ska ha gått max 2 år vid tävlingstillfället (5-6 september 2019) sedan den dag du certifierades i den tävlingskategori du tänkt tävla i.

Expert Med mer än 2 års erfarenhet menas att det ska ha gått minst 2 år vid tävlingstillfället (5-6 september 2019) sedan den dag du certifierades i den tävlingskategori du tänk tävla i.

Alla modeller tillhandahölls av arrangörerna. Endast i kategorin Fantasy Online krävs egen modell. Alla modeller valdes noggrant ut av tävlingsarrangörerna efter bedömning utifrån vissa kriterier och i samband med registrering tilldelades de tävlade modell genom lottning.

Men varför? För att det är såhär det går till i verkliga livet. Varje gång en ny kund kliver innanför dörren så gäller det att kunna prestera sitt allra bästa. Vi vill göra det möjligt för alla att kunna tävla under samma förutsättningar. Dessutom finns risken att domarna känner igen din modell om du tävlar ofta och använder samma modell varje gång. Tyvärr är det svårt som domare att vara helt objektiv trots att man har för avsikt att vara det.

Officiella arrangörer för European Lash Championship 2019 – Stockholm Sweden
Läs mer om tävlingen på hemsidan: www.eurolash.se Följ också tävlingen på instagram: @eurolash.se

#volymfransar #fransförlängning #auktoriseradhudterapeut #2Dfransar #EuropeanLashChampionship #toplashartist #4Dfransar #HudampKosmetik #LASHTAG #MoaPerez #Eurolash2019 #lashlift #3Dfransar #BYBEXTER

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.