• SHR-bloggen

Föreläsningar och minimässa i Malmö!


Bästa kollega och SHR-medlem!

I oktober vill vi återigen bjuda in er till vår populära seminariedag i Malmö! Vi kommer att ha föreläsningar, mat, mingel med kollegor och servicemedlemmar på minimässan.

Datum: 6 oktober

Plats: Radisson Blu Hotel Malmö, Östergatan 10, 211 25 Malmö. Hotellet ligger nära tåg- och busstation, flygplatserna Skurup och Kastrup, samt anslutande flygbussar. Det finns även ett parkeringshus i anslutning till hotellet. För bra pris övernattning, kontakta hotellet och uppge bokningskod 121005SVHU. Pris per natt: 1095:-.

Tid för lördagen är 9.00-17.00 och vi börjar med fika och mingel.

Preliminära föreläsare:

Förmiddag: Carina Hammarstrand, leg. sjukgymnast, fysioterapeut och hälsopedagog vars stora intresse är vår kropp och hur den tas om hand. Carinas föreläsning ’Min lilla kropp och jag’ bygger på den forskning och kunskap som finns tillgänglig idag när det gäller ”service och underhåll” av kroppen.

Eftermiddag: Katarina Widoff säger att ’Bussighet är lönsamt!’ och kommer för att inspirera oss som personer och företagare att bli mer framgångsrika genom att bygga upp vårt kontaktnät! Föreläsningen handlar om att våga göra det vi drömmer om, vad vill just du uppnå? Föreläsningen bygger på den bok som Katarina skrivit ”Bussighet är lönsamt! Marknadsför dig med personliga kontaktnät” och boken får du också ta med dig hem!

Minimässa: I samband med seminariedagen anordnas även en minimässa med cirka 20 stycken utställare. Passa på att träffa leverantörer i branschen och knyta lite nya kontakter och ta del av deras erbjudanden!

För anmälan: 250kr betalas in till SHR:s plusgiro: 408 42 64-3 senast 1 september.

Föreläsningar, mässa, fika och lunch ingår i anmälningsavgiften. För specialkost kontakta Malin: skincarebymalinr@gmail.com

När du har betalat in är du anmäld, ingen bekräftelse skickas ut. Kontakta kansliet om du har frågor kring din inbetalning.

SHR förbehåller sig rätten att ställa in vid för lågt deltagarantal. I sådant fall betalas endast anmälningsavgiften tillbaka, inga övriga omkostnader. 

#föreläsningar #sjukgymnast #physiochraft #bussighetärlönsamt #carinahammarstrand #katarinawidoff #minimässa #seminariedag #kontaktnät #SHRdagen

0 visningar

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.