• SHR-bloggen

Framgångsrik mäss-trio i Düsseldorf

Med BEAUTY, TOP HAIR och make-up artist design showen erbjuder Düsseldorf med tre ledande mässor för respektive bransch, ett enastående erbjudande för skönhetsprofessionella. Under tre dagar kommer mer än 2000 utställare och varumärken att presenteras i åtta hallar på Düsseldorfs mässområde.

Skönhet från huvud till fot

BEAUTY DÜSSELDORF visar i hallarna 9 till 13 nyheter och trender inom branscherna kosmetik, fot, nagel, wellness och spa. 55 000 fackbesökare besöker fackmässan varje år och informerar om erbjudandet från 1500 utställare och varumärken från 30 länder. Utbudet inom fackområdet kosmetik sträcker sig från hudvårdsprodukter och innovativa verksamma ämnen via nya utvecklingar av behandlingstillbehör och tekniska apparater fram till aktuella make-up färger.

Nagelutställarna fokuserar på innovativa produkter, hand- och nagelvårdskoncept, aktuella trender och bearbetningstekniker. Fotbranschen presenterar fotvårds- och hygienprodukter, teknisk utrustning och hjälpmedel för klassisk pedikyr och för speciella podologiska specialbehandlingar. För välbefinnande och avkoppling inbjuder fackområdet spa- och wellness. Förutom produktlinjer och tillämpningar samt terapi och kabinteknik presenteras här exklusiva spa-märken, speciella spa-behandlingar och innovativ spa-design. Utöver utställarnas erbjudanden presenterar professionella referenter vid alla bransch-mötespunkter produktinnovationer och behandlingar.

BEAUTY DÜSSELDORF äger rum från den 29 till 31 mars 2019. Alla informationer om fackmässan och om fackprogram finns på www.beauty-duesseldorf.com

Perfekt hantverk och stora shows

Med kombinationen av mångsidiga, högkvalitativa erbjudanden från 450 utställare och varumärken på fackmässan, shows och workshops, klippfabriken och kongressen, har TOP HAIR etablerat sig som en hotspot inom frisörhantverket till hallarna 4, 5 och 6. Det unika succékonceptet från TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf övertygade under det sista evenemanget med 38 000 fackbesökare och kommer att fortsätta att existera även i framtiden.

Den stora show-scenen är planerad i hall 6. Två workshops och orderområdet hittar du i hall 5 och hall 4 kommer då att bli en kontaktpunkt för direktförsäljningsområdet, ytterligare två workshops, klippfabriken, kongressen och Barbers` Corner.

TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf äger rum 30 + 31 mars 2019. All information på www.top-hair-international.com

Kreativitet och passion

Med kreativitet och passion går maskskaparna och make-up-artisterna till arbetet i hall 11 den 30 och 31 mars 2019. I Düsseldorf kompletterar hon portföljen med skönhetsteman och presenterar sig på en liten men fin och hög nivå. Besökare från Tyskland och utomlands kan ta reda på utbudet av specialprodukter och följa presentationerna av de bästa make-up-artisterna på scenen i föreläsningsforumet. Kända namn från den internationella scenen från film och tv, opera och teater, beauty och fashion presenterar sina verk här.

Make-up artist design showen äger rum den 30 och 31 mars 2019 och kan även besökas med inträdesbiljetten för BEAUTY eller TOP HAIR. Ytterligare information hittar du på www.make-up-artist-show.com

0 visningar

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.