• SHR-bloggen

Frukostmöte på NK Kosmetik

Onsdagen den 27 mars var jag på frukostmöte med Clarins!

En trevlig morgon med visning av Clarins Skin Spa på NK Kosmetik!

Det var 1954 som Jacques Courtin-Clarins öppnade sitt första institut och det var här han mötte kunder som inspirerade honom till de första Clarins behandlingarna. Sedan dess har behandlingar och produkter fortsatt att utvecklats och Clarins Skin Spa lockar många kunder runt om i världen.

Clarins kom till Sverige och NK 1985 och nu är det dags för Sveriges första Clarins Skin Spa, och så passande på just NK.


Vi fick en presentation av Double Serum, som ska ha nått stora framgångar. Double Serum, den kompletta anti-age behandlingen för alla tecken på åldrande. Den stimulerar hudens 5 vitala funktioner och har en unik dubbelformula som koncentrerar de allra kraftfullaste antiage- ingredienserna.

Det pratades även om Eau Dynamisante, som skapades 1987 och ska ha varit den första Eau de Toiletten som med sina 8 eteriska oljor och 7 plantextrakt  kombinerar doften av plantor samtidigt som den tar tillvara på dess behandlande effekter.

Den kan sprayas över hela kroppen och har upplyftande effekter på både kropp och själ.

Eau Dynamisante har gett namn åt Clarins Dynamic Woman Award, som sedan 1997 erkänner och ger stöd till exeptionella kvinnor som tack vare sitt arbete ger lycka, hopp och ett värdigt liv utan våld, fattigdom och sjukdom till barn runt om i världen.


Som en hyllning till denna doft har designern Fadi el Khoury gjort en personlig tolkning av den och skapat en egen design till flaskorna. Konstverken kan beskådas vid Clarins disk på NK Kosmetik.

/Anna Olsson, SHR

SHR – den självklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. 

Vi står för lärande, kvalitet och status.

#Serum #EauDynamisante #SkinSpa #Clarins #behandlingar #NKKosmetik #DynamicWomanAward

0 visningar

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.