• SHR-bloggen

Glåmig och vintertrött?GUINOT presenterar mycket lägligt en helt ny creme som gör att du kan stråla ikapp med vårsolen!

BiOXYGENE

Storstadsluft, rökning och stress bidrar till att hudens syrenivå och fuktnivå försämras vilket ger en grå och matt hudton.

BiOXYGENE stimulerar cellandningen samtidigt som huden effektivt skyddas mot luftföroreningar. Hudens fuktighetsnivå förbättras också vilket tillsammans ger ny lyster och fräschör.

Samtliga aktiva ingredienser i denna creme kommer ifrån växtriket. BiOXYGENE innehåller inte heller några parabener eller artificiella färgämnen.

I samarbete med Guinot tävlar vi ut tre stycken BiOXYGENE 50ml (värde 835kr) och genom att svara på följande frågor har du möjlighet att vinna en av dem!


1) Vad heter GUINOTs världskända och fantastiska ansiktsbehandling baserad på bl.a. jontofores? 2) Vad är ditt bästa tips för att få ny lyster och fräschör efter en lång vinter? 3) Svara på frågorna i kommentarsfältet nedan samt ange en giltig e-postadress så att vi kan kontakta dig vid eventuell vinst.

Tävlingen pågår fram till söndagen den 15 april kl. 23:59. Vinnarna kommer att kontaktas per e-post under vecka 16. Tävlingen är öppen för boende i Sverige, eller med möjlighet att ta emot post i Sverige.

Vi önskar er lycka till!

Priserna sponsras av Beauty International

#BiOXYGENE #Guinot #tävlinghudvård

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.