• SHR-bloggen

Härliga dagar!

Text: Anna Olsson

Efter så många år som hudterapeut var det äntligen dags för mig att gå. Jag har sparat pengar och nu haft tur med plats.. Jag är igång!


Kursen överträffar mina höga förväntningar. Vi håller till på Scandic Klara hotells konferenceavdelning i bra lokaler. Vi får toppen fika och mat så vi håller oss pigga och glada men viktigast av allt, såklart: Kursledarna, föreläsarna! Full poäng till alla som delat sin kunskap med oss, 31 kunskapstörstande auktoriserade hudterapeuter!


Det står Dermatologi på schemat. Forskare, läkare och docenter turas om att under dessa dagar lära oss om allt från huden ur ett genusperspektiv, infektioner, sällsynta ärftliga hudsjukdomar till eksem, hudtumörer, hud/psyke, laser m.m!

Som hungriga vargar suger vi i oss allt det de berättar. Med positivitet och en värme som inte går att ta miste på ställs det frågor och folk har intressanta funderingar som vi med vidöppna öron får svar på. Ur detta går jag en massa kunskap rikare, peppad till tusen och med en ny titel. Jag blir Specialiserad Hudterapeut.

När mammaledigheten är slut kastar jag mig ut i det (som det ser ut nu) okända med full kraft och massa energi!

Tack till alla fantastiska föreläsare!

SHR – den självklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. Vi står för lärande, kvalitet och status.

#hudpsyke #Specialiseradhudterapeutcertifikat #ScandicKlara #föreläsare #hudtumörer #dermatologi #genusperspektiv #hudsjukdomar #docenter #infektioner #eksem #laser #ÅsaBoström #AgnetaGånemo #forskare #läkare #kursledare

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.