• SHR-bloggen

Hej på er igen!

Som student är jag nu mitt i sommarlovet och dagarna består faktiskt mestadels av jobb, men även en del behövlig ledighet. Jag har även försökt hålla igång kunskaperna genom att använda mina vänner, familj och bekanta som övningsobjekt vilket jag inte tror de haft någonting emot! Vaxning, färgningar, ansiktsbehandlingar och pedikyrer har jag kunnat utföra vilket känns bra eftersom det ändå är 2 månader vi är borta från skolan. Innan vi gick ut på sommarlov fick vi i uppgift att börja med vårt examensarbete och ja det kan jag väl erkänna har gått sådär. Jag har hittills nästan bestämt mig för ämne och det står mellan hudcancer och hudens åldrande och jag har även försökt leta upp information om dessa för att se vilket som kommer kunna bli bäst. Dessa är ämnen som jag tycker är intressanta och viktiga för yrket. Jag tror man måste känna att det är någonting man tycker är intressant nu när man som vi ska jobba med det så pass lång tid (tills februari nästa år) och om man ser till hur stort arbetet också ska vara, så det är nog bra att sätta igång så fort man kan…. Men men examensarbetet får sin tid de regniga dagarna då jag inte jobbar, så det blir nog bra, det är ju ändå Sverige vi bor i! 😉

Ha de bra…. Eric


SHR – den självklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. Vi står för lärande, kvalitet och status.

#SHR #hudterapeut #student #kvalitet #examensarbete #sommarlov #status #lärande

0 visningar

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.