• SHR-bloggen

Lyx vi ofta glömmer

Hej på er!

Det här är mitt första blogginlägg någonsin. Och så väljer jag att det blir här, bland alla proffsen. Känns lite läskigt, men så ska det vara tycker jag. Jag kan ju inte det här. Än. Jag hoppas att jag ska kunna ge er intressant läsning, lite tips, och en och annan tankeställare. Bara sådär. Ganska höga krav men vad sjutton, sån är jag!

Jag tänkte börja med att berätta vad som hände när jag var på en föreläsning förra veckan. Balansekonomi med Charlie Söderberg i spetsen pratade i dryga 2 timmar om hur vi ska få ett rikare liv. Jag var otroligt laddad inför föreläsningen. Om det är något jag kan behöva nu så är det ekonomitips. Men känslan som jag tog med mig ifrån föreläsningen var en helt annan än vad jag hade tänkt mig. I slutet skickar Charlie med oss 2 frågor som han vill att vi ska fundera över: “Hur kan jag tjäna pengar på något som är så fantastiskt roligt att jag hade gjort det även fast jag inte hade fått betalt? Hur kan jag tjäna pengar när jag sover?”


I början som egen företagare hade jag så svårt att ta betalt för mina behandlingar. Jag hade ju haft så roligt under tiden, ska jag nu ta betalt för det? Och helt ärligt, hade jag inte behövt pengar hade jag lätt arbetat med exakt samma sak för att det är så fantastiskt. Och jag tror att vi behöver bli påminda om det. Varför valde vi att arbeta som hudterapeut? Det är lätt att fastna i tråkiga tankar som att det är tufft och slitigt. Och så klart känner även jag vissa morgnar att det hade varit skönt att få en dag hemma. Men på jobbet är jag så tacksam. Varje dag. För jag har det bästa jobbet för mig. Jag kan inte tänka mig vad jag annars skulle arbeta med.

Så tänk på dem som släpar sig till jobbet och väl där räknar av timmarna innan de får gå hem igen. Jag är inte en av dem. Och det är jag evigt tacksam för!

Ha det det allra bäst nu så hoppas jag att vi hörs snart igen!

Kram Marlene

#balansekonomi #charliesöderberg #MarleneEriksson

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.