• SHR-bloggen

Oldify för salongen…finns det?

Jag hade bestämt mig för att inte skriva något om den åldrande hudkostymen denna gång. Vill ju inte framstå som alltför fixerad utan mer som en balanserad och sund person.. men en kväll klockan tolv på natten gick det snett…mycket snett. Jag testade appen Oldify på ajfånen. Jag vet inte om jag får svära men…. Fy fan rent ut sagt. Denna idiotiska app gav mig en natt full med oro och mardrömmar…. svettiga mardrömmar.

För er som inte har testat kan jag meddela att man knäpper en bild på sig själv, ställer in var ögon och mun är och vips har man en bild på hur man åldrats typ 50 år på ett vad jag hoppas, mycket ofördelaktigt vis. (hoppas jag för om den bilden inte är worse case scenario…hmm då vet jag inte.) Dessutom hostar, harklar och blinkar den äldre versionen av dig själv.. allt för att göra det så obeskrivligt obehagligt som möjligt. Den bild jag målat upp av mig själv som en vacker äldre dam med grått hår, rosiga kinder och frisk hud är en bra bit bort… snyft 😉

Så nu är min önskan att det skulle finnas Oldify med tilläggsmenyer… Ja men bara tänk hur motiverad kunden skulle bli om man knäppte en bild, snabbåldrade honom eller henne och sedan visade hur mycket resultatet förbättrades genom att lägga till hudvård, peeling, solskydd och så vidare. Personligen hade jag kommit ut med en STOR påse och en ny tid. Oldify-appen fick mig att sköta mitt ansikte med ännu större vördnad. Kanske finns en sådan app med tilläggsmenyer redan tillgänglig.. i så fall vill jag ha den!

En kollega tröstade mig dock och sa att vi hudterapeuter är redan konserverade inifrån..thank you god!

Okej jag bjuder på min gamlingbild trots att det fortfarande gör mig ont… vill ni trösta mig så maila din egen oldifiering till mig j_lanner@hotmail.com… får jag in många gör jag ett kollage som går att använda som skrämselpropaganda på salongen…haha


#åldrandeapp #Oldify #JohannaLanner #hudvårdochhumor #iphone

2 visningar

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.