• SHR-bloggen

Sans Soucis har presenterat en ny makeup – Natural Colors!


DENNA TÄVLING ÄR AVSLUTAD!

Inspirerad av naturens vackra färger har Sans Soucis tagit fram och utvecklat en ny makeup. En komplett makeup-serie som har grunden i klassiska färger men har komplementerade kontraster och färger för en harmonisk, modern och fräsch makeup.

Produkterna är lättanvända och utvecklade av en makeup-artist. De har en mjuk konsistens, enkla att applicera och håller länge. Vi använder refillsystem för ögonskuggor och rouge för miljöns skull. Mascaror, pennor, nagellack, läppstift, foundation, lippgloss m.m finns i många snygga färger. Förpackningen går i svart med blommiga inslag som belyser färgen.

Natural Colors har ett slimmat sortiment med en attraktiv prisnivå. Det får plats i ett ställ som tar minimal plats som antingen kan stå på golvet eller på disken. Det kommer mode-makeuper med jämna mellanrum för att belysa stjärnprodukter, visa nyheter och tillfälliga promotionprodukter. En rolig och snygg makeup att jobba med!


Genom att svara på två frågor har Du chansen att vinna ett makeup-kit från Sans Soucis värde 647:-. Du kan gå in på www.sanssoucis.se för hjälp att hitta svaren.

  1. I vilken spa-ort ligger Sans Soucis högkvarter där även forskning, tillverkning och utveckling sker?

  2. Två av Sans Soucis foundation innehåller spf 10, vad heter dem?

  3. Ange din e-postadress nedan i kommentarsfältet och dina svar på ovanstående frågor.

Tävlingen avslutas söndagen den 27 maj kl. 23:59. Vinnaren kommer att väljas och kontaktas efterföljande vecka. Tävlingen är öppen för boende i Sverige eller med möjlighet att ta emot paket i Sverige.

Lycka till!

Vinsterna sponsras av Beauty International AB!

#beautyinternational #naturalcolors #sanssoucis #tävlaommakeup

0 visningar

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.