• SHR-bloggen

SHR arrangerar 66th CIDESCO World Congress 6-9 september i Stockholm. Missa inte detta tillfälle att

Text: Annica Joenssu

Ni vet väl att alla som arbetar i skönhetsbranschen kan delta på CIDESCO kongressen i höst? Vad innebär då kongressen? Vi har ordnat ett exklusivt föreläsningsprogram som äger rum på hud & kosmetik 6 -7 september. Vi bjuder på Opening Ceremony och Welcome Party 6/9 och dessutom får man en gåva vid entrén till mässan. Man kan delta på fantastiska middagar på kvällarna, följa alla olika tävlingar på plats på hud & kosmetik och träffa kollegor och hudterapeuter från hela världen. Missa inte detta tillfälle att få delta på en internationell CIDESCO kongress. Registreringen är nu öppen och man erhåller boka tidigt rabatt t.om 30 juni.För att registrera sig gå in på: www.cidescocongress2018.com

1 Man kan välja att bara gå på mässa. Klicka då på mässa – se nedan I år och två tidigare år har det varit gratis. det är inte säkert att det är det nästa år. Föreläsningar ingår inte i bara mässbiljett.

2 Eller så kan man välja att gå på CIDESCO kongressen. Klicka då på kongress – se nedan Då ingår föreläsningar, gåva, öppningsceremoni välkomstparty ink. mat och dryck.. Detta kostar ca 900 kr. kostar samma även om man bara kan vara med en dag. Man kan också boka på cuture evening och gala dinner.


Behöver man specialkost anmäl detta på cidescocongress2018@shr.n

Läs mer och registrera dig på: www.cidescocongress2018.com

SHR – den självklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. Vi står för lärande, kvalitet och status.

#Galadinner #socialprogramme #Lectureprogramme #exhitition #hudampkosmetik2018 #CIDESCOcongress2018 #Welcomeparty

0 visningar

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.