• SHR-bloggen

SHR:s styrelse har äntligen fått en ny ledamot för region Skåne. Vi säger välkommen till Gabriella!

Nya utmaningar, nya erfarenheter och stor chans för vidareutveckling.

Text: Gabriella Engström

Hej kära kollegor.

Som ny i styrelsen skulle jag vilja presentera mig kort. Jag har ganska nyligen (2013) utexaminerats till hudterapeut från Yrkeshögskolan i Landskrona. Det var två tuffa, lärorika och mycket roliga år! Direkt efter utbildningen fick jag arbete på ett dagspa i Lund där jag arbetar på en 75 % tjänst. Utöver mitt arbete som hudterapeut arbetar jag även som personlig assistent 2 helger i månaden, men mitt största mål är att senare i livet starta upp en egen salong. Jag har alltid tyckt om att arbeta med människor och jag har alltid haft intresse för att hjälpa, ge råd och arbeta med huden. När jag var yngre mixtrade jag ihop mina egna sockerpeelingar, avokadomasker och honungsmasker, men aldrig hade jag en tanke på att det faktiskt fanns ett yrke där man arbetade med huden, fram tills min mamma nämnde det i mitt sökande efter utbildning och arbete. Under studierna kände jag att jag hade hittat ”hem”.

Som ny styrelseledamot i SHR ser jag en stor chans för mig att samla på mig nya erfarenheter, vidareutvecklas i mitt arbete som hudterapeut och skapa ett värdefullt kontaktnät inom branschen. Det är en stor utmaning då jag är ny i branschen, men jag är en tjej som gillar utmaningar och räds inte för denna uppgift. Trots att jag är ny och att det kan ta lite tid att komma in i allt vad innebär styrelsearbetet, så ska ni inte vara rädda för att höra av er om ni har några frågor.


SHR – den självklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. Vi står för lärande, kvalitet och status.

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.