• SHR-bloggen

SHR twittrar!


Nästa steg i SHR:s kapitel “sociala medier” är Twitter! Vi finns nu på användarnamnet @AuktHudterapeut och ni får gärna klicka på Follow för de senaste nyheterna från oss.

Vi tycker att Facebook har fungerat vädligt bra men vill samtidigt nu ut till de som inte använder Facebook, men kanske har Twitter istället.

Fenomenet Twitter är ett smidigt sätt att med max 140 tecken få ut snabba meddelande, tex uppdateringar i bloggen, tävlingar, meddelande från styrelsen eller information om mässor eller möte.

Med hjälp av så kallade hashtags kan man söka upp likasinnade och bygga sitt nätverk. Exempel är #skönhetsblogg, #hudvård eller #hudterapeut. Prova dig fram!

Vi ses på Twitter!

SHR – den självklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. Vi står för lärande, kvalitet och status.

#AuktHudterapeut #auktoriseradhudterapeut #SHRpåTwitter

0 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Hudvård the easy way 3

Ansiktsvatten – behövs det? Jag tvättar aldrig ansiktet med någon rengöring på morgonen, men fräschar alltid upp huden med ett ansiktsvatten. Två svala bomullsrondeller som doftar svagt av lavendel dä

Hudvård the easy way del 2

I mitt första möte med kunden introducerades rengöring och kräm. Förhoppningsvis har det väckts ett intresse för hudvård hos min nya kund och det kan vara dags för uppföljning på salongen. Nu är det b

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.