• SHR-bloggen

Skin Fitness

Våren är snart här och många är i full gång med diverse fysiska aktiviteter inför beach 2012. Jag vet inte hur det är med er men jag har lagt det där lite åt sidan och fokuserar mer på inre kroppslig balans vad gäller kroppen. Ett par kilon eller ett lovehandle hit eller dit orkar jag inte hetsa upp mig över. Nej, i år har jag bytt fokus från beach 2012 och satsar jag istället på Skin Fitness 2012.

Total hudhälsa now and forever. Låter underbart, eller hur? Visst vill man komma i Skin Fitness i år?!

Det känns som Skin Fitness är THE SHIT i år!

Förutom bra produkter, som jag ser som en självklarhet så finns det en hel del andra så saker som man faktiskt kan göra hemma i soffan, framför datorn eller vad man nu gör på dagarna och kvällarna.

Några bra tips för att komma i Skin Fitness topp form lagom till sommaren 2012 är att redan nu börja med några övningar för ansiktet för att öka microcirkulationen samt förbättra muskulaturen och få  en snygg ansiktsoval.

Ett bra grej för att ge huden en energikick är göra en micromassage med t.ex. en djupverkande booster eller bara på rent ansikte om man så vill. Ge din hud en micromassage 2-3  gånger i veckan. En lätt och effektiv liten övning med små lätta snabba nypningar med en liten tvist i ca 2 minuter över ansikte, hals och dekolletage piggar omedelbart upp blek och trött hud. Värmen som uppstår på hudytan gör att boostern kan penetrera snabbare och djupare. Tex så här kan massage flödet kan ser ut:


1.

2.

Happy training!

#SkinFitness #AnnicaForsgren #mikrocirkulation #naturligtansiktslyft #mikromassage #hudhälsa #träningföransiktet

4 visningar

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.