• SHR-bloggen

SM i Naildesign och Elev-SM i Manikyr 2019

Text: Nathalie KovermanVi vill visa hur man kan trolla fram en vacker och välvårdad hand genom en professionell salongsbehandling. Alla kan se förvandlingen och bli inspirerade att ta hand om sina händer. ”

Din hand är Ditt visitkort” – Ett uttrycksmedel och ett mått på den personliga hygienen”

Elev-SM i Manikyr är naturligtvis helt märkesoberoende och elever oavsett skola och märke kan tävla.

På plats för att heja på de tävlande fanns blad annat Gilda Liljeblad Koornstra, grundare och ägare av Gilda Skolan AB: ”Vi är såklart stolta över att deltagarna från våra skolor och hoppas att ännu fler elever från oss och fler aktörer väljer att tävla i framtiden. Manikyren är verkligen ett hantverk.”

Vinnare av Elev-SM i manikyr blev Amanda Skoog, Gildaskolan Malmö

Elev-SM Manikyr

1:a Amanda Skoog, Gildaskolan Malmö 2:a Marry Uribe, Gildaskolan Stockholm 3:a Viktoria Ekenlöv, Gildaskolan Stockholm


Jury

Bitta Bylin / huvuddomare ”Duktiga, engagerade och modiga tjejer. – glädjande att se hög nivå på blivande hudterapeuter – att vårt yrke -fack / växer och berikas med duktiga och proffsiga personer.”

Michlin Pustinakovic Josefin Nilvé

Med UV gel ska en hand i klassiskt rött och hand med fransk manikyr visas. Tävlingsnaglarna skiljer sig från vanliga byggda naglar genom att vara extremt tunna och smäckra, vilket inte ger full stadga och hållbarhet men visar på teknisk färdighet.


SM i Nail Design

1:a Micaela Wallgren 2:a Josephine Dahlman 3:a Erica Mattsvåg


Jury

Cindy Andersson / huvuddomare “Det var fantastiskt kul att få se så hög kvalitet från årets tävlande. Vi hade verkligen Sveriges elit på plats. Och det var jämnt på toppen. Vi hoppas på ännu fler deltagare till nästa år. Eventet har så härlig energi och att hålla tävlingen på scenen känns extra kul”

Agneta Modén Reni Moberg


Tack även till Sanna Zachrisson som sände live. Livesändningarna ligger kvar på FB @scratchofsweden för alla som vill se tävlingarna, intervjuer och prisutdelning. Ett utmärkt tillfälle att inspireras och ge en god inblick i de svenska mästerskapen, både för nagelterapeuter, hudterapeuter och även övriga besökare på mässan. Nästa år hoppas vi på många tävlande i samtliga kategorier!

Vi vill tacka sponsorerna av SM i Nail Design och Elev-SM i Manikyr!

GULDSPONSOR

SILVERSPONSORER

#gele #nagelförlängning #auktoriseradhudterapeut #BioSculpture #ScratchofSweden #manikyr #ElevSMiManikyr #Calgel #naglar #MarieHouston #HudampKosmetik #SMiNailDesign

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.