• SHR-bloggen

Viktiga val

Text: Malin MĂ„nsson

Hej 🙂

Sitter, knaprar pĂ„ en liten nyttigare kaka som jag bakade igĂ„r och dricker te. Sen blir det lite ”spa-time”, med dusch, skrubb och hĂ€rliga krĂ€mer. HĂ„ret ska nog ocksĂ„ fĂ„ lite extra omvĂ„rdnad med lĂ„ng hĂ„rinpackning! KĂ€nns som höst ute just nu, sĂ„ dĂ„ passade det utmĂ€rkt. Idag hade jag egentligen andra planer pĂ„ vad jag hade tĂ€nkt göra under dagen. Men jag ville inte göra dem – sĂ„ istĂ€llet gjorde jag det jag ville (dvs i detta fallet ta hand om mig sjĂ€lv).

Allt för ofta gör vi saker för att vi mĂ„ste, borde eller liknade. Men vem sĂ€ger att vi mĂ„ste? Om jag inte vill stĂ€da exempelvis och Ă€ndĂ„ gör det – hur kĂ€nns de dĂ„? Jo, en massa energi försvinner, ingen klappade dig pĂ„ axeln och berömde dig. För dĂ€r fanns ingen som sa vad du var tvungen att göra. Utan det har vi skapat sjĂ€lva.

Jag Ă€r verkligen ingen expert pĂ„ detta, men börjat förstĂ„ hur viktigt det faktiskt Ă€r att sĂ€tta sig sjĂ€lv i första rum – vad vill jag? Men det kanske Ă€r sĂ„ att jag kanske inte orkar bara? Hmm.. Orkar du inte sĂ„ kanske de Ă€ndĂ„ Ă€r sĂ„ att du inte vill, men inte vĂ„ga sĂ€ga det? Vill du sĂ„ kan du sĂ€ger man ibland och det stĂ€mmer rĂ€tt bra! SĂ„ gör som jag och öva in orden; vill jag eller vill jag inte, nĂ€r du stĂ„r i nĂ„got val. Fortfarande osĂ€ker? Fundera dĂ„ bara pĂ„ vad följden blir av de ena eller andra valet sĂ„ har man ganska snabbt sitt svar 🙂

SĂ„ kort och gott – du ska vara högst pĂ„ din lista och göra saker som ger dig energi, gör dig glad! Hoppas förresten ni testat nĂ„gra av de goda glassrecepten jag delade mig av sist 🙂 Verkligen perfekt om man Ă€r lite sugen pĂ„ nĂ„got gott i sommarvĂ€rmen som snart kommer tillbaka! Ta hand om er.


SHR – den sjĂ€lvklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. Vi stĂ„r för lĂ€rande, kvalitet och status.

#energi #höstkÀnsla #höststÀdning #sommarvÀrme #sommarfunderingar #glÀdje

Följ Atlas HudvÄrd

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas HudvĂ„rdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, MÀstarbrev, GesÀllbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.

​