• SHR-bloggen

Vinnarna i vår Möllevik-tävling!


Vi vill säga grattis till följande vinnare i vår tävling om produkter från Möllevik:

Elisabet A: Gillat Dharmazone på FB, tävlingen delat mina 71 vänner om detta meddelat Älskar det ekologiska och biologiskt nedbrytbara produkterna från Möllevik verkar helt underbara! Ni kommer att höra mitt jubel och sång om jag lyckas vinna detox med handplockad tång! Nu jag på mina knän står och ber och hoppas Dharmazone mig en utrensning ger!

Pernilla W: Hej, jag har inte heller testat Mölleviks produkter så detta vore en toppenchans att få bekanta sig med ett nytt ekologiskt märke. Googlade runt på ekologisk hudvård och hittade Hit, får nu hoppas att Mölleviks produkter blir en ny Favorit

Anna: Min favorit från Möllevik är Eco Face Cleaner eftersom den tvättar rent mitt ansikte, bort med både smink och dagens avgaser. Huden blir len och mjuk och känns inte stram efter tvätten. Jag gillar redan Dharmazone på FB

Alla vinnare kommer att kontaktas via e-post och har sedan tre dagar på sig att återkoppla med en adress för utskick av produkter.

Stort tack till DharmaZone som sponsrat oss med vinster!

#dharmazone #möllevikecobodyscrub #TävlingomMöllevikprodukter #möllevik #MöllevikAromaBodyOil

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.