• SHR-bloggen

VINNARNA – The Skincare Professionals Awards 2019

20 märken som vänder sig till auktoriserade hudterapeuter, det vi kallar Skincare Professionals, har tävlat med 60 bidrag i 5 olika kategorier.

Samtliga bidrag tillhör professionella hudvårdsmärken och efter en hård testomgång har vinnarna av SPA 2019 korats:


Varumärke: Esse Probiotic Skincare Produktinformation: Denna Unika Fuktboost innehåller en kombination av goda bakterier (probiotika) och en extremt hög nivå av hög- och lågmolekylär hyaluronsyra. Probiotikan har en bevisad effekt i att öka hudcellernas egenproduktion av både Hyaluronsyra och Mjölksyra. Detta ökar b.la. lystern och fukthalten i huden. En ampull per behandling gör denna produkt oerhört effektiv och dessutom lätt att applicera.


Varumärke: iS CLINICAL Produktinformation: En av de senaste innovationerna från iS CLINICAL, lovar ungdomsintensiv kräm att ta itu med och korrigera de vanligaste tecknen på åldrande dygnet runt. YOUTH INTENSIVE CRÉME är en utomordentligt rik och lyxig åldersbekämpande formel som hjälper till att minska utseendet på fina linjer och rynkor, eftersom det ger kraftfull hydrering. Denna transformativa creme kombinerar vetenskapligt de renaste och mest effektiva botaniskt härledda fuktgivarna, antioxidanterna, återstoderna syror och tillväxtfaktorn. Kliniskt beprövad, YOUTH INTENSIVE CRÉME släpper huden, vilket avslöjar en fastare och mer strålande ungdomlig hud.


Varumärke: Esse Probiotic Skincare Produktinformation: Detta serum innehåller mer än en miljard levande probiotiska mikrober i varje milliliter. Vi har identifierat ett stort urval av probiotiska mikroorganismer som är väsentliga för hudens välbefinnande och integrerat dessa i denna banbrytande formula. De probiotiska mikroberna aktiveras när de kommer i kontakt med fukten på huden. När de blivit aktiverade tillför de huden egenskaper som korrigerar obalanser och stärker barriärfunktionen för en fastare, fylligare och mer elastisk hy. Detta serum passar alla hudtyper och tack vare dess avancerade förmåga att åstadkomma biologisk jämvikt, är det exceptionellt lämpat för hy som visar tecken på stress.

Årets kroppsvård: M Picaut Amazing Effortless Body Peel Mask

Varumärke: M Picaut Swedish Skincare Produktinformation: Amazing Effortless Body Peel Mask – en dryg kroppsrengöring på tub som förvandlar krackelerat krokodilskinn till sammetslen och återfuktad hud – utan synbar ansträngning. Innehåller vindruvskärnor och naturlig salicylsyra från pilträdsbark som ger en dubbel peeling-effekt, aloe vera som lindrar, svalkar och lugnar, citronmyrten som har en stark antibakteriell effekt och M Picauts signaturingrediens havtornsbär

Varumärke: ELEMIS Produktinformation: En återfuktande nattmask som skapar en bionimetisk slöja vilket bidrar till att förhindra fuktförlust under natten. Ger en strålande hud fylld med fukt. – Peptide4 verkar synkroniserat med hudens naturliga processer för en pigg och  näringsfylld hud – ELEMIS exklusiva Star Arvensis TM Olja och vildskördad Jasmin arbetar under natten för att återfukta uttorkad hud – Rödalger formar en kylande slöja på hudens yta och levererar intensiv återfuktning, för en jämnare hud när du vaknar på morgonen. Appliceras ovanpå valfri nattcreme en till två gånger per vecka, låt verka under natten.

Ett varmt tack till alla företag som skickat in produkter för att vara med i vår award, vi hoppas alla är sugna på att vilja vinna även nästa år!

#iSClinical #SHR #MPicautSwedishSkincare #MPicautAmazingEffortlessBodyPeelMask #YouthIntensiveCréme #ÅretsInnovation2019 #TheSkincareProfessionalsAwards #ÅretsSpecialvård2019 #auktoriseradhudterapeut #HudampKosmetik #ELemis #EsseProbioticSerum #SverigesHudterapeutersRiksorganisation #Peptide4PlumpingPillowFacial #EsseHyaluronicAmpoule #EsseProbioticSkincare #Åretsmjukgörare2019 #ÅretsKroppsvård2019 #ÅretsProfessionellaProdukt2019

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.