• SHR-bloggen

Yellow makes me smile!

Text: Mirre Dehlin

Hej! Jag e frisör och heter Mirre Dehlin, före detta Hammarling. Har för avsikt att roa er och förhoppningsvis förkovra er här ett tag fram över.

Vem e jag då? Har drivit min salong i många år. Har frisörkurser för frisörer och föreläsningar inom marknadsföring och försäljning till olika branscher vilket jag brinner för. De är viktigt med service och sälj för att få ett företag att blomstra eller snarare överleva. Sist när jag föreläste uppe i norr , blev jag så förvånad, de var ett försäljningsföretag och när jag började prata om de fyra olika kundtyperna, regleraren, entusiasmeraren, analytikern och samarbetaren satt de som frågetecken. De hade inte hört talas om grön, gul, röd eller blå människa heller.

Om ni nu missat detta med olika kund typer så hojta till så drar jag en liten summering här åt er.

Kram på er / Mirre


SHR – den självklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. Vi står för lärande, kvalitet och status.

#SHR #frisör #föreläsning #SverigesHudterapeutersRiksorganisation #Mirre #Robinson

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.