• SHR-bloggen

Yrkes EM i Göteborg

Text: Annica Joensuu

WorldSkills Sweden kommer i år att vara värdnation för Yrkes-EM, EuroSkills och 2016 års EuroSkills hålls 1-3 december i Göteborg. Detta är första gången Sverige arrangerar en internationell yrkestävling. EuroSkills hålls jämna år och runt 500 yrkesverksamma från ca 27 länder deltar i tävlingarna.

SHR har en stor roll under yrkes EM. Som Organizational Partner kommer vi att hålla i den prova-på-yta som alla yrken har till sitt förfogande. I denna kan besökarna få prova på att utföra en hudvårdsbehandling med hjälp av hudterapeutelever. Man kommer också att kunna få information om yrket och utbildningsvägar.

Vi kommer också att tävla i hudvårdsyrket. Tävlande är Lovisa Petri som tog brons 2013. De tävlande är max 25 år och har alla gått en yrkesutbildning. Expert är Henrietta O Ericsson.

Huvudsponsor för tävlingsytan är Gilda Cosmetic


 Hejco, Gildaskolan, Yrkeshögskolan i Landskrona, Scratch of Sweden och Alexandria Professional är sponsorer åt SHR.


Uppdragsgivare för evenemanget är WorldSkills Europe, och organisatörer bakom EuroSkills 2016 är WorldSkills Sweden och Göteborg & Co.

För mer information om WorldSkills Europe, besök http://www.euroskills.org Följ den spännande utvecklingen av EuroSkills 2016 i Göteborg på euroskills2016.se

SHR – den självklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. Vi står för lärande, kvalitet och status.

#AlexandriaProfessional #WorldSkillsSweden #YrkeshögskolaniLandskronaonmars23 #Hejco #Scratch #Göteborg #Gildaskolan

1 visning

Följ Atlas Hudvård

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Behandling av personuppgifter:

Atlas Hudvårdssalong Ⓡ

 

Innehar F-skattsedel, Mästarbrev, Gesällbrev, Medlemskap SHR, CIDESCO diplom, Cert. Spec. Hudterapeut.