Ett helt nytt år


foto: Malin Rosenberg


Jag vill börja med att önska er en riktigt god fortsättning på det nya året! Jag hoppas att jul- och nyårshelgen har varit till belåtenhet och att ni med stor förväntan blickar framåt.

Vid den här tiden på året är det kanske enda gången som vi ser tillbaka på det som varit, reflekterar och utvärderar. Varje år får sitt naturliga bokslut när ett nytt är på väg. Har ni några nyårslöfte inför 2012 och strategin klar för att nå era mål?

Inför 2012 har antalet bloggare utökats och förhoppningen är att bloggen ska få en större spridning och nå ut till ännu fler läsare. Under länken uppe i menyn hittar ni de som bloggar för SHR och den kommer även att uppdateras under januari månad.

Nytt för i år är också att vi då och då kommer ha meddelande från våra servicemedlemmar, leverantörer av till exempel produkter och apparater till hudterapeuter. Först ut var Dr. Hauschka tidigare i veckan. Vill ni också synas här på bloggen, kan ni skicka ett mail till shrblogg@gmail.com för mer information.

Ser ni vår nya header högst upp? Vi kände att vi ville uppdatera bloggens utseende och ha en “egen” header. Vad tycker ni?

Som Christin nämnde i sitt tidigare inlägg har bloggen blivit väl mottagen av både kollegor i branschen och våra kunder. Min ambition är att driva bloggen vidare med samma glöd och entusiasm som Christin har gjort. Jag hoppas att ni fortsätter besöka bloggen och gärna talar om vad ni vill att vi tar upp här.

Väl mött under 2012!

Malin Rosenberg Auktoriserad hudterapeut och bloggadministratör.

SHR – den självklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. Vi står för lärande, kvalitet och status.

#auktoriseradhudterapeut #servicemedlemmar #SHR