Nästa generation hudterapeuter?!


Min mobil har blivit lite seg den senaste tiden så jag satte mig för att rensa upp ibland bilder och olika spel-appar som min dotter bl.a. brukar ladda ner på min telefon. Bland alla traditionella prinsesspel som laddas ner i mängder hittar jag ett spel som heter ”Pimple Popper”. På bilden är det två fingrar som klämmer en finne. Vad är detta tänker jag… har jag laddat ner det? Känner mig lite förvirrad och trycker igång spelet. Det visar sig att det är min 5-åriga dotter som laddat ner ett klämma pormask spel på min mobil. Jag är i chocktillstånd. Blev först lite osäker om det var jag själv som kanske laddat ner det i något desperat abstinens ögonblick. Men nej…. nog för att jag som ni vet är lite besatt av pormaskar men har det gått så långt att jag smittat av mig till min dotter?? Hon är ju som sagt bara 5 år! Det finns många tecken på att hon är tydligt influerad av sin hudterapeutande egenföretagandemamma, t.ex.…

När hon frågar: Mamma, vem har du fått den julpresenten av? Jag svarar: Av en leverantör. Hon säger: Heter han Peter Thomas Roth?

När hon springer hem från dagis för att se om vi fått någon leverans och när hon så fort hon ser en lastbil undrar om den är på väg till Skincity med cremer.

När hon insisterar på att titta pappa bakom öronen för att se om han har några pormaskar där.

Om jag fått en finne, ska hon på bara livet titta på nära håll och säger oj mamma vilken stor finne och måste, bara måste pilla på den. Trots att jag säger, inga fingrar!

Får panik om jag glömt smörja in henne med solskydd på sommaren och klagar på att pappa inte sätter tillräckligt tjockt lager.

Anser att vi behöver en hygienansvarig som de har på dagis då hon tycker pappa slarvar med att torka rent handfatet från små hår då han rakat skägget.

Älskar att lägga fuktade bomullsrondeller på ögonen.

Frågar var Kanebo´s hylla är när vi går in på Kicks.

Jag har inte riktigt reagerat förut, men nu när jag hittade appen har jag förstått hur hudifierad hon blivit!

Vad har jag gjort? Herregud! Har jag förstört henne eller är det nya generationens hudterapeut som redan vid denna tidiga ålder börjat träna in sina klämmningstekniker via appar på mobilen?! 😉 Är det något som hudterapeutskolorna kommer anamma i framtiden tro? Distanskurs i hudvård och klämma pormask prov på mobilen, lyckas du klämma alla finnar utan att få dem att explodera inåt i huden blir du godkänd? Ohh my, jag hoppas inte framtiden kommer se ut så för då kommer jag sannolikt aldrig mer att gå på ansiktsbehandlingar hos nästa generations hudterapeuter!

Vill tacka alla er läsare för detta år och hoppas vi ses igen 2012!

Många kramar till er alla!

Annica


#hudvårdsapp #klämmafinnar #klämmafinnarsmartphone #nästagenerationavhudterapeuter