Okej jag vet att jag är fånig men….

du vet att du har en stor finne om…

Tro det eller ej men hudterapeuter är också människor. Människor som, hör och häpna, kan drabbas av både en och annan finne. Men som hudterapeut är det kanske aningens jobbigare än för vanliga dödliga.

Som alltid när du har begåvats med ett par ordentliga skönhetsförstörare så är de såklart de största du sett men här kommer testet, svarar du ”ja det stämmer” på listan nedan…. Ja då har du en stor finne min vän. Detta test går även att ha med i sin kundenkät på salongen.

Så, ja visst här kommer den, världens kanske löjligaste lista.

Du vet att din finne är stor om: 1.    Du aldrig känner dig riktigt ensam 2.    Människor du möter sträcker fram handen och säger ”jag tror inte vi har träffats” till din finne. 3.    När du går och lägger dig tar du med dig en extra kudde till finnen. 4.    När det känns som ni fått en tredje part i sängen 5.    När du måste ha minst en tvåsits soffa framför TV:n 6.    När du hela tiden ser något i ögonvrån 7.    När du plötsligt tilltalas med ni, även av unga människor 8.    Du får lösa familjebiljett på bussen 9.    När du blir stoppad av polisen för att finnen inte har någon hjälm när du kör motorcykel. 10.    När du får beställa två portioner på restaurang 11.    Du frågar den Var? Och den svarar Ja!

Okej okej och förlåt, men som sagt med humor gör det livet lite drägligare, med eller utan finnar!

#acne #enhudterapeutshumor #humor #JohannaLanner