Presentation av servicemedlem – AB Servita

Följande inlägg är skrivet av servicemedlemmen AB Servita.

Att välja rätt för just din salong

Vad krävs av dig som hudterapeut? Vet du ditt värde? Går verksamheten runt? Kommer kunderna tillbaka? Vikten av rätt attityd och kunskap är enorm! En auktoriserad hudterapeut vet vi besitter en gedigen utbildning och kunskap. Men vilka krav ställer du på leverantörer och produkter? Dina kunder kräver i varje fall synliga resultat. Symbiosen mellan behandling och hemmaprodukter är därför av stor vikt att tillgodose. Dagens konsumenter blir för varje dag som går mer och mer pålästa om vad de kan kräva av behandlingar och hemmaprodukter. Men det är fortfarande din expertis som ska avgöra vad din kund behöver. Därför måste du arbeta med produkter som motsvarar kundens förväntningar. Ger produkten det resultat som kunden eftersträvar är priset inte av avgörande faktor.

Vi vill med denna text lyfta fram vikten av att välja rätt produktserie för din salong. Viktiga frågor att ställa sig är vilken typ av produkter vill du representera och vilken typ av behandlingar vill du kunna ge dina kunder. Som leverantör är det inte vår uppgift att påstå att någon väg är bättre eller sämre än någon annan. Men vi vill gärna berätta om de faktorer som varit avgörande för vårt val. Valet att bli leverantörer i Sverige för DermaQuest™ Skin Therapy. DermaQuest´s filosofi grundar sig på att samtliga behandlingar/produkter skräddarsys efter just det behov som varje enskild kund har. Det finns tyvärr ingen universalsyra lika litet som det finns en kräm för alla hudtyper och som fixar alla besvär och problem.

Filosofin bakom DermaQuest Skin Therapy

En modern hudvårdsprodukt måste innehålla aktiva substanser som t.ex. stamceller och peptider. Många tillverkare påstår sig ha det i sina produkter. Det krävs mycket forskning för att ta fram rätt peptid, rätt typ av stamcell osv. för att en produkt ska ha önskad effekt.  Dessutom måste dessa aktiva substanser finnas i tillräckligt stor mängd. Annars är det helt bortkastat. Dessa komponenter är dyra. Många tillverkare har alldeles för små mängder i sina produkter för att ha någon som helst effekt. Det är ren marknadsföring och ingenting annat.

DermaQuest™ från USA är ett mycket forskningsintensivt företag vars filosofi skiljer sig från mängden. Varje enskild produkt är framtagen för att adressera ett enda problem. Det finns inga kombiprodukter. Därför innehåller t.ex. vårt peelingprogram 14 olika syror!

När du läser innehållsförteckningen för en DermaQuest-produkt så förstår du varför priset ibland är något högre. Du förstår också varför alla som testat är helt lyriska över uppnådda resultat även på ”omöjliga” fall. För det är precis där, i framkanten och lite till, som vi genom DermaQuest™ vill vara. Var vill Du vara?

Det finns inget sk. startpaket som nya återförsäljare måste köpa. Vi vill att du börjar med de produkter som adresserar en typ av hudproblem som du idag har svårt att få bukt med. Resten ger sig själv. För oss är det viktigt att det optimala resultatet nås och det görs inte med hjälp av ”hyllvärmare”.

Vår målsättning för DermaQuest™ Skin Therapy är att främja excellens inom hudvård genom att tillhandahålla innovativa produkter för hemmabruk, läkare och hudterapeuter. För att nå denna vision krävs ett starkt fortgående åtagande att utveckla nya ingredienser och teknologier, och att bygga relationer med våra samarbetspartners genom utbildning, kommunikation och support.

Kurser

Vi söker hela tiden efter nya samarbetspartners som är beredda att hoppa på det som vi kallar för segertåget. Unna dig utmaningen att bli bäst och självsäkerheten att kunna garantera dina kunder otroliga resultat! Under våren drar vi i gång med kurser, och vi vill se Er där! All info om kurserna hittar du på vår hemsida http://www.dermaquest.se.  Intresseanmälan kan göras dygnet runt, året om till info@dermaquest.se eller ring Cecilia Åberg på 0733-965055.

Kort om AB Servita

Ab Servita grundades 2003 och har sitt kontor och lager i Höllviken på Sveriges sydvästspets. Ledstjärnan i verksamheten är: Snabba säkra leveranser Produktkvalitet Ett korrekt och trevligt bemötande Lyhörda för önskemål och förändringar

Ps. Intresserad av ny apparatur? Klicka in på vår andra hemsida www.servita.se

#ABServita #auktoriseradhudterapeut #DermaQuest #servicemedlemSHR