SHR 60 år!
Text: Anna Olsson

SHR 60 år!


Vilken lördag!  

SHR fyllde 60 år vilket firades med pompa och ståt!


SHRlogga_60Ar300print

Dagen började redan 9 för mig, då det i röda rummet på Berns var skolforum, möte med alla godkända skolor. Eftersom jag utbildar och har gjort ett tag nu, så finner jag detta så intressant, så givande! Och det är så trevligt att träffa alla! Är det något som funderar på att studera till hudterapeut så har vi följande skolor i Sverige som utbildar godkända hudterapeuter:

Gilda skolanYrkeshögskolan för Hudvård och spa, Hudvårdshögskolan IBSElisabethskolan samt yrkeshögskolan i Landskrona.

Hudterapeuter som sedan får bli medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, som då kallar sig Auktoriserad Hudterapeut och som kunden kan lita på. Kunden som besöker en auktoriserad hudterapeut kan vara säker på att den som utför behandlingen har gått en bra, godkänd utbildning, utför professionella behandlingar, innehar behandlingskadeförsäkring etc, etc!

Efter skolforum var det dags för årsmöte! Som en del utav styrelsen är det en hel del arbete hela året, som på någon vis avslutas, och börjar om med årsmötet! Så känner jag i alla fall! Här har man även chansen att träffa medlemmarna!


Jag och Gunilla, region Östra Götaland välkomna till årsmötet

Jag och Gunilla, region Östra Götaland välkomna till årsmötet

Efter detta var det dags att svida om, 60-årskalaset med tillhörande galamiddag närmade sig! Och vilken kväll! Fantastisk dag, fantastisk kväll och natt! Så många leenden, så många gamla bekanta och ännu fler nya ansikten! Underbart roligt! Nästan så att man önskar sig en galamiddag om året!


Fotograf: Lena Edberg

Det är fantastisk att få vara del av denna storslagna organisation, både som styrelseledamot och självklart medlem! Jag väljer självklart att vara medlem i SHR för att bevisa vad jag kan, vilken utbildning jag har, att jag är seriös och utför professionella behandlingar! Jag kommer alltid vara medlem d v s Auktoriserad Hudterapeut!

Som kund borde Du alltid välja att gå till en Auktoriserad Hudterapeut. -För din trygghet.

SHR – den självklara branschorganisationen för alla hudterapeuter. Vi står för lärande, kvalitet och status. 

#SMihudvård #behandling #Stockholm #hudterapeutpåvift #SHR #hudterapeut #elisabethskolan #yrkeshögskolanförhudvårdochspa #YrkeshögskolaniLandskronaonmars23 #auktoriseradhudterapeut #CIDESCO #InternationalBeautySchool #worldskillsandtaggedAnnahudterapeut #Eastmansvägen #SverigesHudterapeutersRiksorganisation #utbildning #Gildaskolan #YHHS #auktoriserad #hudvård #AnnaOlssonHudterapeut #ansiktsbehandling #Gildaskolan #smimakeup #MariaÅkerbergDeepskinOrganics #annahudterapeut #swedishcidescosection