Tävla om entrébiljetter till Hud & Kosmetik!


Är ni sugna på att gå på mässan? Vi börjar bli riktigt laddade för 2012 års upplaga av Hud och Kosmetik i Factory Nacka Strand och vill nu ge er chansen att vinna entrébiljetter till båda dagarna.

Hud & Kosmetik är en fackmässa och riktar sig till dig som arbetar inom hudvård, fotvård, massage och makeup. Ta chansen att träffa gamla och nya kollegor, leverantörer och deras produkter och gå på föreläsningar!

För att delta i tävlingen behöver du vara på dessa tre frågor, samt ange en giltig e-postadress som vi kan nå dig på när tävlingen avslutas. Tänk på att detta är en kort tävling för att vi ska hinna skicka ut era biljetter! Det finns 5 biljetter att tävla om.

1. Vilket år bildades SHR? 2. Hur många skolor är idag godkända av SHR? 3. Vilka datum hålls mässan Hud & Kosmetik 2012?

Tävlingen pågår fram till söndagen den 4 mars kl. 23:59. Vinnarna kommer att publiceras under måndagen den 5 mars, samt meddelas per e-post och har sedan tre dagar på sig att svara med en postadress. Tävlingen är öppen för boende i Sverige, eller med möjlighet att ta emot post i Sverige.

Lycka till!

PS Svaren finns på vår hemsida www.shr.nu

#hudampkosmetik2012 #SHR #Tävlaombiljetter